Обсебен от порно, уби приятелката си Служител в магазин, „обсебен“ от екстремното порно и червенокоси жени, примами момиче в своя дом под предлога, че иска да й направи фотосесия, след което по време на снимките жестоко я умъртви, информира Блиц. 23-годишния Джейми Рейнолдс предложил да направи снимки на червенокосата дъщеря на полицай Джорджия Уилямс, докато майка й и пастрока й били на почивка. Фотосесията обаче се превърнала в кошмар, когато фотографът-аматьор извадил марля, с която удушил Уилямс – начинаещ модел и кадет в Кралските въздушни сили. Рейнодлс, който е бил предупреждаван от полицията преди пет години за следене на бивша приятелка, след като убил момичето спокойно продължил да снима голото й тяло.
Подробности за потресаващия случай започнаха да излизат наяве вчера, след като Рейнолдс се призна за виновен в убийството на 17-годишната тийнейджърка още в първия ден на съдебния процес срещу него. Вчера съдия Уилки бе предупреден, че в случая е замесено „голямо количество екстрена порнография, която е релевантна “ към убийството на Уилямс.
След убийството, извършено в Уелингтън през май, Рейнодлс сложил трупа на жертвата си в служебния микробус на баща си, изминал около 80 километра и захвърлил тялото в гориста местност.
След това той изминал около 300 километра до Глазгоу, където изоставил микробуса на паркинг. Рейнолдс бе арестуван три дни след убийството в близост до евтин хотел.
Изродът твърди, че е имал роман с Джорджия, но нейни познати казват, че това е лъжа, и че двамата са били само познати